Hunyadi_fej_03
iskola
„Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!” (1Kor 16,14)

Napi ige

És íme, az Úr angyala odalépett hozzá, és világosság támadt a cellában; oldalát meglökve felébresztette Pétert, és így szólt hozzá: Kelj fel gyorsan! És lehulltak a bilincsek Péter kezérõl. (ApCsel 12,7)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Menü
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Tájékoztató levél szülőknek
Cikk dátuma: 2020.08.28 11:15

Dokumentumok

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Operatív Törzs által elkészített tanévkezdési protokoll alapján az intézmény vezetése a következő rendelkezéseket hozta:

Kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja az intézményt. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. A gyermek bármilyen betegség után csak orvosi igazolással térhet vissza az iskolába!

Az intézmény területén és az épülete előtt is a csoportosulások megelőzése érdekében kérjük, hogy tartsák meg a 1,5 m-es védótávolságot. A szülői váró funkciója megszúnik, a szülők csak indokolt esetben (pl. szülői értekezlet, ügyintézés okán) léphetnek be az intézmény területére a főbejáraton keresztül, testhőmérséklet-mérést követően, a hatályos járványügyi előírások betartása mellett (kézfertótlenítés, távolságtartás, maszkviselés).

2020. szeptember 1-jétől a tanulók 3 belépési ponton keresztül érkezhetnek („betonudvar”: 1. osztályosok, főbejárat: 2-3-4. osztályosok, udvar felőli hátsó bejárat: 5-8. osztályosok), a szülők csak a bejáratokig kísérhetik gyermekeiket. A délutáni hazamenetel során bemondásra már nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy az üzenófüzeten keresztül (illetve a napközis pedagógussal egyeztetve) jelezzék, hogy mikor érkeznek gyermekükért.

Az alsó tagozatosoknak nem kötelező a maszk használata, de a felső tagozatosoknak a közösségi terek használata során igen. Ehhez iskolánk 1 darab maszkot térítésmentesen biztosít az 5-8. osztályosoknak. Amennyiben a tanuló maszk nélkül jön iskolába, köteles vásárolni a gazdasági irodában.

Intézményünket folyamatosan fertőtlenítjük, illetve a csengetési rendet is megváltoztattuk, azért, hogy diákjainknak biztosítani tudjuk a szappanos kézmosáshoz, valamint a kéz- és felületfertótlenítéshez szükséges idót, de emellett kérjük, hogy az alapvető személyes higiénés szabályokat otthon is alkalmazzák (szappanos kézmosás vagy alkoholos kézfertótlenítés; köhögési, tüsszentési etikett), azért, hogy együtt, közösen tudjuk megóvni egymás egészségét!

További, részletes tájékoztatást az osztályfőnökök adnak, illetve keressék fel iskolánk honlapját és facebook oldalát.

Egészségben és sikerekben gazdag, új tanévet kívánunk Isten áldásával!

                                                                             

     Az iskola vezetése

Adományok 1%

További információk

Hírek szülőknek

TANÍTÁSI SZÜNET

Május 2-3.

iskolánkban!

ISKOLAI BEIRATKOZÁS

AMI JELENTKEZÉS

 

Iskolahívogató kisfilm

Iskolai szociális segítő


Segítsen adója 1%-ával

Utalásos étkezés fizetés

Bankkártyás étkezés befizetés


HUNYADI BARANGOLÓK CSAPATA

 

Szeretettel várunk Barátaiddal együtt az új tanévben is!

Hírek diákoknak

Szövegszerk gyakorló

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Tanév végéig rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében.

Sajnos nem áll módunkban tovább tárolni.

Kérjük, akinek elveszett ruhája, cipője, stb. a tanév során, legyen kedves átnézni a gyűjtőt július 15-ig.

A határidő után itt maradó holmikat ruhaadományként elszállítjuk.

A kép csak illusztráció!