Hunyadi_fej_03
iskola
„Új szívet adok nektek, és új lelket adok belétek.” (Ez 36,26a)

Napi ige

Az ég szétfoszlik, mint a füst, és a föld szétmállik, mint a ruha, lakói pedig úgy elhullnak, mint a legyek. De az én szabadításom örökre megmarad. (Ézs 51,6)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Logiscool
Cikk dátuma: 2018.01.06 14:03

Galéria

Iskolánk a Logiscool soproni iskolájával a közelmúltban több programot is szervezett, valamint terveink között hosszútávú együttműködés is szerepel.

Jelenleg a Logiscool soproni iskolájában januárban minden hétvégén nyílt napokat szerveznek, melyeken az iskola bemutatásán túl, a rendőrséggel együttműködve az internet-biztonságról is tartanak előadást célzottan a szülőknek (nem véletlenül nekik). A nyílt napokra a Logiscool Sopron internetes oldalán lehet jelentkezni: 

Logiscool Sopron

2017. októberében a CodeWeek keretén belül a 7. évfolyamos diákok ismerkedhettek meg a programozás játékos oldalával, ahol minden gyerek egy kis játékprogramot is létrehozott.

Az együttműködés keretében decemberben a Hour of Code világméretű programjába kapcsolódtunk be, melyben a még alsós, 3-4. osztályos diákok is egy kis ízelítőt kaphattak a programozásról.

Hour of Code a CBS adó műsorán

 

Hírek szülőknek

Szülők Akadémiája
____________

Sí- és Snowboard tábor
____________

Utalásos étkezés fizetés

____________

Őszi papírgyűjtés

____________

CSATLAKOZZ TE IS!

Októberi út...  KATT...

 

BETELT!

Gyere velünk novemberben is!

Hírek diákoknak

AUGUSZTUSI HITTANTÁBOR
_______________

NYÁRI  KOSÁRTÁBOR
_______________

NYÁRI  FOCITÁBOR

_______________

NYÁRI TENISZTÁBOR

_______________

JÁTÉKTÁBOR

_______________

HITTANTÁBOR

_______________

LOGISCOOL

 

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!