Hunyadi_fej_03
iskola
„Törekedj békességre, és kövesd azt!” (Zsolt 34, 15b)

Napi ige

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Étkezési tájékoztató, heti étlap
Cikk dátuma: 2014.12.04 16:15

Dokumentumok

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy gyermekük étkezési lemondását a következő telefonszámon tehetik meg:

- iskolai porta:   99/511-060 (üzenet formájában - név és osztály megadásával)

- gazdasági iroda:  99/511-062  Zsejkiné Németh Renáta gazdasági ügyintéző 

E-mail:  hunyadi.etkezes@gmail.com (név és osztály megadásával)

Az aznapi étkezést már nem lehet lemondani, de el lehet vinni 11 óra és 14.30 között az iskola konyhájáról éthordóban. 

A lemondásokat reggel 9 óráig tudjuk elfogadni!

 Az étkezés csak azokra a napokra vehető igénybe, amikor a gyermek iskolában van!

Menzáról napközire, illetve napköziről menzára csak hónap elején lehet váltani, hónap közben csak teljesen megszüntetni lehet.
Utalás és készpénz között van lehetőség váltásra, de lehetőleg ez ne havonta változzon.

Az átutalásos befizetés az alábbiak szerint történik:

A gyermek megkapja a befizetési számlát, azon szerepel hogy milyen számlaszámra kell utalni, és mennyi az összeg. Fontos, hogy átutaláskor a közlemény rovatba a gyermek nevét, osztályát, szíveskedjen feltüntetni. 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS a 2016/2017-es tanévtől az étkezési térítési díj fizetési rendszerről:


• Az étkezési térítési díjak utólag kerülnek beszedésre az étkezést követő hónapban. Az előre tervezhetőség érdekében az étkezési díjbefizetés napjai a mellékelt listában találhatóak havi bontásban.

Kérjük, az időpontokat szíveskedjenek betartani! (A havi esedékes díjbefizetés dátuma a bejáratnál is kifüggesztésre kerül illetve a www.hunyadi.sopron.hu honlapon is megtekinthető.)

• Lehetőség nyílik a díjbefizetések átutalással történő rendezésére is, amely iránti igényüket az első szülői értekezlet alkalmával az osztályfőnököknél az egyeztető adatlapon jelezhetik. Fontos, hogy átutaláskor a gyermek nevét, osztályát kérjük feltüntetni! Ekkor kerül sor az előző tanév végén Ön(ök) által igényelt étkezési típus (menza/napközi) illetve a normatív kedvezmények egyeztetésére is. Amíg az egyeztető adatlapon szereplő adatokkal kapcsolatos változást nem jelzik, a gyermek az eredetileg igényelt étkezésben részesül, az kerül számlázásra. A változás az egyeztető adatlapra is rávezethető, azonban az étkezési típus változtatás, csak a következő hónaptól lesz érvényes. Az időközben felmerült normatív étkezési kedvezmény érvényesítéséhez a megfelelő dokumentumok benyújtása is szükséges.

• Étkezés típust hónap közben nem, csak a következő hónap elejétől lehet változtatni. Étkezést véglegesen lemondani illetve újonnan igényelni a megelőző nap 9:00 óráig lehet a következő naptól. Aki bármilyen oknál fogva (pl.: ételallergia, stb.) nem mindennapra kér étkezést és még nem jelezte azt kérjük, tegye meg.

• A továbbra is készpénzes fizetést választók az eddigi borítékos rendszerben értesülnek a fizetendő díjakról. Kérjük, lehetőleg a pontos összeget tegyék a borítékba. Az átutalással fizetők számla alapján teljesíthetik a befizetést. Mind a borítékok, mind a számlák az osztályfőnökök által kerülnek kiosztásra. Amennyiben a befizetés napjáig nem érkezik meg a boríték illetve a számla kérjük, szíveskedjenek haladéktalanul jelezni a megadott elérhetőségeken!

• Készpénzes fizetés esetén a számla a bevételi pénztárbizonylattal és az esetlegesen visszajáró pénzzel együtt átadásra kerül a befizetéskor. (Írni még nem tudó gyermek esetében a kiadási pénztárbizonylatot, amennyiben a szülő nem személyesen fizeti be az étkezési díjat az osztályfőnök írja alá, a visszajáró pénzt a gyermek kapja meg.) A készpénzzel történő fizetés az első befizetési napon 6:30-17:00 óra között teljesíthető, a második napon 7:30-16:00 óra között.

• Itt ragadjuk meg az alkalmat és bíztatjuk azokat, akik nem jogosultak normatív étkezési díjkedvezményre, de szociálisan mégis rászorultak, bátran forduljanak támogatásért alapítványunkhoz. Az írásbeli támogatási kérelmet az Evangélikus Általános Iskolai Képzésért Alapítványnak címezzék, és akár az osztályfőnöknek akár az irodában adják le. Ugyanez vonatkozik a tankönyvekre, osztálykirándulásokra is.

Szíves együttműködésüket ezúton is megköszönjük!

Hírek szülőknek

         __________


Segítsen adója 1%-ával

           __________

Utalásos étkezés fizetés

Bankkártyás étkezés befizetés

-------------------

HUNYADI BARANGOLÓK CSAPATA

           NE MARADJ LE!!!
NYÁRI BARANGOLÓ TÁBOR!

Szeretettel várunk Barátaiddal együtt!

Hírek diákoknak

karakterek.docx

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!