Hunyadi_fej_03
iskola
„Új szívet adok nektek, és új lelket adok belétek.” (Ez 36,26a)

Napi ige

Mert csak egy pillanatig tart haragja, de egész életen át a kegyelme. Este szállást vesz a sírás, reggelre itt az ujjongás. (Zsolt 30,6)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 


Cikk dátuma: 2017.04.01 08:54

Galéria

XXVI. kerületi evangélikus hittanverseny

 

Idén a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskolában került megszervezésre a XXVI. kerületi evangélikus hittanverseny. Hat iskola tanulói mérték össze tudásukat, 2017. április 1-jén. Az alkalmon, mintegy 48 diák mérte össze tudását. A nap elején áhítattal, közös énekkel kezdődött a verseny. Majd a feladatok megírása után, közösen az iskola udvarán játszottunk együtt. Ezt egy gazdag, pizzás ebéd követte, nemcsak a gyermekek örömére. A nap záró áhítattal és eredményhirdetéssel zárult. Iskolánkból az országos versenyre a 7-8. korosztályból Jakab Jázmin, Varga Lili, Németh Fanni, Varga Petra jutottak tovább, illetve az 1-2. osztály csapatai közül az első helyen végeztek a következő tanulók: Abdai Dia, Nagy Dániel, Gárdai Gréta, Ollé Angéla. Gratulálunk minden csapatnak és a tovább jutóknak. Valóban Istentől megáldott napot tölthettünk együtt! Kadlecsik Zoltán

Hírek szülőknek

SzM értekezlet

2017. szeptember 12. (kedd) 18.00 óra

__________

Sport-tanfolyamok a Hunyadiban!

_____________________

HUNYADI SÍ- és SNOWBOARD TÁBOR

_____________________

Látványtervek

ÉPÍTKEZÜNK

ÉPÍTKEZÜNK 2.

_______________

A Hunyadi Barangolók útja


___________
__________

Igénylőlap tankönyvtámogatáshoz 

-------

FIGYELEM!

Az iskola épületébe behozni TILOS*! 

ROLLER

GÖRDESZKA 

GÖRKORCSOLYA

* a szabály megsértése bünetést von maga után!

--------

Hírek diákoknak

NYÁRI  KOSÁRTÁBOR
_______________

NYÁRI  FOCITÁBOR

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!