Hunyadi_fej_03
iskola
„Törekedj békességre, és kövesd azt!” (Zsolt 34, 15b)

Napi ige

Álljanak hát elő, és segítsenek rajtad, akik az eget vizsgálják, a csillagokat nézik, akik újhold napján meg szokták mondani, hogy mi történik majd veled. Úgy járnak, mint a tarló: tűz égeti el őket. (Ézs 47,13b-14a)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Angol nyelvi osztály mindennapos testneveléssel
Cikk dátuma: 2014.08.01 18:50


E tagozaton megvalósul a mindennapos testnevelés, azaz nap, mint nap a délelőtti órarendbe építve sportolhatnak tanulóink. Fő célunk, hogy a gyermekek mindennapjaiba épüljön be a mozgás, legyen az a lételemük. Feladatunk elsősorban nem élsportolók nevelése, de stabil alapot mindenképpen adunk ehhez is. Együttműködve a nyelvoktatással, a második félévtől már a testnevelés órákon is gyakorolhatják a megtanult egyszerű kifejezéseket a játékok során. A mindennapos mozgás mellett a tagozat másik célkitűzése az angol nyelv iránti motiváció megteremtése, illetve a nyelvi készségek kialakítása és fejlesztése. 1-3. osztályban heti 2 órában, 4. osztályban már heti 3 órában. A gyerekek különböző és változatos, valamint tradicionális angol dalokon, mondókákon, játékokon keresztül kerülnek kapcsolatba az angol nyelvvel. Az élményszerű nyelvtanítási folyamat kezdetben csak szóbeliségre, később olvasási és írási szakaszokra épül.

Hírek szülőknek


Segítsen adója 1%-ával

           __________

Utalásos étkezés fizetés

Bankkártyás étkezés befizetés

-------------------

HUNYADI BARANGOLÓK CSAPATA

GYERE VELÜNK

decemberben is!

KÉTTSZER IS ÚTNAK INDULUNK!

Szeretettel várunk Barátaiddal együtt!

Hírek diákoknak
Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!