Hunyadi_fej_03
iskola
„Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!” (1Kor 16,14)

Napi ige

"Miután valamennyien ettek és jóllaktak, öszszeszedték a maradék darabokat, tizenkét tele kosárral." (Mt 14,20)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Menü
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Angol nyelvi előkészítő osztály matematika orientációval
Cikk dátuma: 2014.08.01 18:50


E tagozat célkitűzése az angol nyelv iránti motiváció megteremtése illetve a nyelvi készségek kialakítása és fejlesztése. A gyerekek első osztályban különböző és változatos, valamint tradicionális angol dalokon, mondókákon keresztül kerülnek kapcsolatba az angol nyelvvel. A nyelv megszerettetését támogatja a nagy mennyiségű hanganyag, mely CD és videó formájában áll rendelkezésre, ezeket minden órán használják nyelvtanáraink. Bábok, mackók igyekeznek még mesésebbé, színesebbé varázsolni az órákat.

Második osztálytól lassan és fokozatosan lép be az írásbeliség. Negyedik osztályra a nyelvhasználat elmélyítése érdekében heti háromra emelkedik a nyelvórák száma.

Felső tagozaton jó folytatása lehet angol előkészítőnknek a mindennapos nyelvoktatás heti 5 órával, mely lehetővé teszi, hogy tanítványaink 14-16 évesen akár középfokú nyelvvizsgát tegyenek.

Célunk továbbá az angol nyelvterületű országok kultúrájának és hagyományainak megismertetése, népszerű rendezvényünk például a minden évfolyam által kedvelt palacsintanap.

Ezen a tagozaton kiemelt feladat a matematikai tehetséggondozás is. Tanórai kereteken belül a logika és a gondolkodás fejlesztése többek között táblajátékok segítségével valósul meg. Fő célunk a logikus gondolkodás fejlesztése és a matematika iránti érdeklődés felkeltése.

Adományok 1%

További információk

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Tanév végéig rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében.

Sajnos nem áll módunkban tovább tárolni.

Kérjük, akinek elveszett ruhája, cipője, stb. a tanév során, legyen kedves átnézni a gyűjtőt július 15-ig.

A határidő után itt maradó holmikat ruhaadományként elszállítjuk.

A kép csak illusztráció!