Hunyadi_fej_03
iskola
„Törekedj békességre, és kövesd azt!” (Zsolt 34, 15b)

Napi ige

Jézus mondja: Ha pedig be akarsz menni az életre, tartsd meg a parancsolatokat! (Mt 19,17)

iskola főoldal
ovoda főoldal

Rendkívüli helyzet

Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 


Cikk dátuma: 2020.04.11 18:17


Szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel az iskolai könyvtárból a tanulók által kikölcsönzött könyvekkel a következő a teendő:

Kérjük, hogy elolvasás után gondosan helyezzék el őket egy megfelelő, a családi könyvtártól különálló helyre, vigyázzanak rájuk és őrizzék meg őket. Év végén, vagy amint a helyzet ezt lehetővé teszi, vissza tudják majd juttatni a könyveket a könyvtárba. Természetesen ez az időszak nem számít késésnek.

Az iskola honlapján lévő menü könyvtár részében az online katalógusra kattintva a felső sávba a tanuló nevét, alatta pedig a törzsszámát beírva minden család megnézheti, pontosan milyen könyvek is vannak kölcsönzésben a gyermeknél. A törzsszám az olvasójegyen megtalálható.

Bármilyen kérdés, esetleg könyvtári információkérés esetén az osztályfőnökön keresztül elérhető vagyok, és amiben lehet, szívesen segítek.

Jó olvasást és jó egészséget kívánok mindenkinek.

 

Kuslits Ildikó

könyvtáros

Hírek szülőknek

Leendő elsősök regisztrációja
         __________


Segítsen adója 1%-ával

           __________

Utalásos étkezés fizetés

Bankkártyás étkezés befizetés

-------------------

HUNYADI BARANGOLÓK CSAPATA

           NE MARADJ LE!!!
NYÁRI BARANGOLÓ TÁBOR!

Szeretettel várunk Barátaiddal együtt!

Hírek diákoknak

karakterek.docx

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!