Hunyadi_fej_03
iskola
„Törekedj békességre, és kövesd azt!” (Zsolt 34, 15b)

Napi ige

Ha nem tetszik nektek, hogy az Urat szolgáljátok, válasszátok ki még ma, hogy kit akartok szolgálni… De én és az én házam népe az Urat szolgáljuk! (Józs 24,15)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Titokzatos ajándékozónk
Cikk dátuma: 2020.01.28 11:59

Galéria

Különleges csomagot hozott a posta karácsony előtt iskolánkba. Egy titkos ajándékozótól Leiner Laura Mindig karácsony című könyvéből kapott a könyvtárunk két darabot is.

A mesehős neve mögé rejtőző, magát Szarvas Rudolfnak nevező titkos jóakarónk a könyv megjelenése után közvetlenül sajátkezű címzéssel, gondos csomagolásban küldte el nekünk a két kötetet.

Adományozónk kilétére azóta sem sikerült fényt derítenünk, ezért tanulóink nevében is ezúton mond köszönetet könyvtárunk a nagylelkű ajándékért.

A könyvek már a könyvtári állomány részeiként minden olvasó számára kölcsönözhetők. (Az egyik kötetet az első olvasója már ki is olvasta.)

Hírek szülőknek

 


Segítsen adója 1%-ával

           __________

Utalásos étkezés fizetés

Bankkártyás étkezés befizetés

-------------------

HUNYADI BARANGOLÓK CSAPATA

           NE MARADJ LE!!!
NYÁRI BARANGOLÓ TÁBOR!

Szeretettel várunk Barátaiddal együtt!

Hírek diákoknak

karakterek.docx

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!