Hunyadi_fej_03
iskola
„Törekedj békességre, és kövesd azt!” (Zsolt 34, 15b)

Napi ige

Jézus... így szólt hozzá: Zákeus, jöjj le hamar, mert ma a te házadban kell megszállnom. Ekkor sietve lejött, és örömmel befogadta. (Lk 19,5-6)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Hagyományos tanrendű osztály
Cikk dátuma: 2014.08.01 18:46


Célja:

Az alaptantárgyak maximális elsajátítása mellett biztosítani a kellő pihenéshez, regenerálódáshoz, játékhoz ill. a délutáni elfoglaltságokhoz való időt a nap lehető legjobb kihasználása érdekében.A különböző érdeklődési köröknek megfelelő modulok biztosítása csatlakozó órában: testnevelés, (nyelv), ének-zene

Az életkori sajátosságokhoz leginkább igazodó idő-és anyagbeosztás biztosítása.


A szülői igényeket figyelembe véve iskolánk felismerte, hogy a hagyományos osztályok működésében, mind elvi, mind gyakorlati oldalon profilváltásra van szükség. A kor követelményeihez igazodva ezen osztálytípus feladatköre is megváltozott. A felgyorsult életritmusban a szülők többsége gyermekeit már kisgyermekkortól fejleszti valamely speciális irányba (adottságtól és érdeklődési körtől függően) legyen az: sport, ének-zene, nyelvek, informatika, stb. Ezen osztályunk beindításával elsősorban nekik kívánunk kedvezni azzal, hogy stabil tudásanyagot építünk ki, ill. az alapok lerakásával. Az órarendbe épülő angol nyelvi órákkal, az angol nyelvi előkészítést valósítjuk meg. 

Célok: A tananyag maximális elsajátítása mellett, biztosítani a kellő pihenéshez, regenerálódáshoz való időt a nap lehető legjobb kihasználása érdekében. 

 

  • A nyelvi közeg kialakítása, játékok, dalok, mondókák segítségével. 

  • A különböző érdeklődési köröknek megfelelő szakkörök biztosítása. 

  • Az életkori sajátosságokhoz leginkább igazodó idő-, és anyagbeosztás biztosítása. 


 

Hírek szülőknek


Segítsen adója 1%-ával

____________

Köszönjük a sok PAPÍRT és SEGÍTSÉGET a papírgyűjtésben!

__________

Utalásos étkezés fizetés

____________

CSATLAKOZZ TE IS!

 

Gyere velünk a MÁJUS-ban is!

 

 

Hírek diákoknak

LOGISCOOL

_______________

AUGUSZTUSI HITTANTÁBOR
_______________

NYÁRI  KOSÁRTÁBOR
_______________

NYÁRI  FOCITÁBOR

_______________

NYÁRI TENISZTÁBOR

_______________

JÁTÉKTÁBOR

_______________

HITTANTÁBOR

 

 

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!