Hunyadi_fej_03
iskola
„Új szívet adok nektek, és új lelket adok belétek.” (Ez 36,26a)

Napi ige

Az én tulajdonommá lesznek – mondja a Seregek URa – azon a napon, amelyet elhozok. Könyörületes leszek hozzájuk, amilyen könyörületes az ember a fiához, aki tiszteli őt. (Mal 3,17)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Hagyományos tanrendű osztály
Cikk dátuma: 2014.08.01 18:46


Célja:

Az alaptantárgyak maximális elsajátítása mellett biztosítani a kellő pihenéshez, regenerálódáshoz, játékhoz ill. a délutáni elfoglaltságokhoz való időt a nap lehető legjobb kihasználása érdekében.A különböző érdeklődési köröknek megfelelő modulok biztosítása csatlakozó órában: testnevelés, (nyelv), ének-zene

Az életkori sajátosságokhoz leginkább igazodó idő-és anyagbeosztás biztosítása.


A szülői igényeket figyelembe véve iskolánk felismerte, hogy a hagyományos osztályok működésében, mind elvi, mind gyakorlati oldalon profilváltásra van szükség. A kor követelményeihez igazodva ezen osztálytípus feladatköre is megváltozott. A felgyorsult életritmusban a szülők többsége gyermekeit már kisgyermekkortól fejleszti valamely speciális irányba (adottságtól és érdeklődési körtől függően) legyen az: sport, ének-zene, nyelvek, informatika, stb. Ezen osztályunk beindításával elsősorban nekik kívánunk kedvezni azzal, hogy stabil tudásanyagot építünk ki, ill. az alapok lerakásával. Az órarendbe épülő angol nyelvi órákkal, az angol nyelvi előkészítést valósítjuk meg. 

Célok: A tananyag maximális elsajátítása mellett, biztosítani a kellő pihenéshez, regenerálódáshoz való időt a nap lehető legjobb kihasználása érdekében. 

 

  • A nyelvi közeg kialakítása, játékok, dalok, mondókák segítségével. 

  • A különböző érdeklődési köröknek megfelelő szakkörök biztosítása. 

  • Az életkori sajátosságokhoz leginkább igazodó idő-, és anyagbeosztás biztosítása. 


 

Hírek szülőknek

Sí- és Snowboard tábor

----------

HUNYADI BÁL

2019.02.09. (szombat)

Sopron Hotel 

8000,-ft  

Játszik:

BENDZSÓ TRIÓ

---------

Utalásos étkezés fizetés

____________

CSATLAKOZZ TE IS!

 

Gyere velünk februárban is!

 

Hírek diákoknak

AUGUSZTUSI HITTANTÁBOR
_______________

NYÁRI  KOSÁRTÁBOR
_______________

NYÁRI  FOCITÁBOR

_______________

NYÁRI TENISZTÁBOR

_______________

JÁTÉKTÁBOR

_______________

HITTANTÁBOR

_______________

LOGISCOOL

 

Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!