Hunyadi_fej_03
iskola
„Törekedj békességre, és kövesd azt!” (Zsolt 34, 15b)

Napi ige

Álljanak hát elő, és segítsenek rajtad, akik az eget vizsgálják, a csillagokat nézik, akik újhold napján meg szokták mondani, hogy mi történik majd veled. Úgy járnak, mint a tarló: tűz égeti el őket. (Ézs 47,13b-14a)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 


Cikk dátuma: 2019.10.18 10:15

Galéria

Visszatérő vendég a 3. a osztályban dr. Németh Ildikó történész. Idén a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében a „Séta az iskolám körül” programcsomag Hunyadi iskolára vonatkozó érdekességeit mesélte el a gyerekeknek. Az életkori sajátosságokhoz igazodó, élményszerű vezetés során diákjaink megismerhették a régi Hunyadi épületének eredetét, a környékbeli utcák névadóinak Sopronhoz köthető történetét, az egyetem hagyományait… Megtudtuk azt is, hogy melyik közeli utcát nevezték el Sopron egykori polgármesteréről, s hogy őt milyen szálak kötötték Mátyás királyhoz.

Képek száma: 3

Diavetítés
01.jpg 01

Méret: 126.09Kb

02.jpg 02

Méret: 205.91Kb

03.jpg 03

Méret: 216.16Kb

Hírek szülőknek


Segítsen adója 1%-ával

           __________

Utalásos étkezés fizetés

Bankkártyás étkezés befizetés

-------------------

HUNYADI BARANGOLÓK CSAPATA

GYERE VELÜNK

decemberben is!

KÉTTSZER IS ÚTNAK INDULUNK!

Szeretettel várunk Barátaiddal együtt!

Hírek diákoknak
Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!