Hunyadi_fej_03
iskola
„Törekedj békességre, és kövesd azt!” (Zsolt 34, 15b)

Napi ige

Uralma növekedésének és a békének nem lesz vége. (Ézs 9,6)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 


Cikk dátuma: 2019.09.16 08:25

Galéria

Nagyszerű soproni kosaras siker! Hunyadis "hősök" a Hősök terén!

Szombaton a Magyar Kosárlabdázás Napja alkalmából, Budapesten a Hősök terén, nagyszabású programok keretében rendezték meg a JrNBA országos döntőjét. A döntőbe a Hunyadi iskola (Sacramento Kings) mellett a Kecskemét(Milwaukee Bucks) jutott.

 Milwaukee Bucks - Sacramento Kings   59:88 ( 11.15, 16:25, 18:28, 14:20 )

Pont: Keller Bendegúz 29, Nyikos Balázs 17, Nyerges Milán 12, Gadács Dávid és Sift Barnabás 10, Vida Máté és Pavisa Olivér 5,

Stánicz Ferenc nyilatkozata:

Az első negyed szorosabbra sikeredett, elsősorban a 11 kihagyott büntető miatt. A második negyedben Keller Bendegúz vette hátára a csapatot s megnyugtató előnyt szereztünk.A harmadik negyedben Nyikos Balázs is magára talált és ponterősségével, valamint a csapat agresszív védekezésével, tulajdonképpen eldöntöttük a mérkőzést . A záró felvonásban folytatódott az öröm játék ami az egész versenysorozat alatt jellemezte csapatunkat .

A végén a JrNBA arany gyűrű a hunyadisokhoz került, teljesen megérdemelten. A srácok boldogan vették át a díjat Marko Milic volt NBA játékostól aki elismerő szavakkal gratulált a fiúknak.

Köszönjük a szép számban jelenlévő szülők szurkolását és egész évi kitartását. Persze a legnagyobb dicséret a srácoknak szól!

Képek száma: 5

Diavetítés
IMG_0204.JPG IMG_0204

Méret: 119.95Kb

IMG_0231.JPG IMG_0231

Méret: 156.86Kb

Hírek szülőknek


Segítsen adója 1%-ával

           __________

Utalásos étkezés fizetés

Bankkártyás étkezés befizetés

____________

HUNYADI BARANGOLÓK CSAPATA

HAMAROSAN ITT AZ OKTÓBER ...

GYERE VELÜNK!

Szeretettel várunk Barátaiddal együtt!

Hírek diákoknak
Talált tárgyak

Tisztelt Szülők!

 

Rengeteg elhagyott ruhanemű halmozódott fel az iskola talált tárgyak gyűjtőjében. Nem áll módunkban tovább tárolni. A hónap végéig kérjük, hogy aki elvesztett ruháját, cipőjét keresi, az nézze át halmazt! Hó végén ruhaadományként elszállítjuk a megmaradt dolgokat. A kép csak illusztráció, jóval több ruha, cipő található a gyűjtőben!