Hunyadi_fej_03
óvoda
„Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!” (1Kor 16,14)

Napi ige

"Mert nem tehetjük, hogy ne mondjuk el azt, amit láttunk és hallottunk." (ApCsel 4,20)

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 


Cikk dátuma: 2018.09.21 22:38

Dokumentumok

 

Tisztelt Szülő(k), Gondviselő(k)!

Ezúton tájékoztatjuk Ön(ök)et, hogy 2018. szeptemberétől az étkezési térítési díj fizetési rendszer az alábbiak szerint módosul (a változások vastag betűvel szedve):

·         Az étkezési térítési díjak utólag kerülnek beszedésre az étkezést követő hónapban. Az előre tervezhetőség érdekében az étkezési díjbefizetés napjai a mellékelt listában találhatóak havi bontásban. A befizetés az óvoda első emeletén a nevelői szobában történik. Kérjük, az időpontokat szíveskedjenek betartani! (A havi esedékes díjbefizetés dátuma a bejáratnál is kifüggesztésre kerül illetve a www.hunyadi.sopron.hu honlapon is megtekinthető.)

·         Lehetőség nyílik a díjbefizetések átutalással történő rendezésére is, amely iránti igényüket a csoportban az óvónőnél lévő egyeztető adatlapon jelezhetik. Fontos, hogy átutaláskor a gyermek nevén kívül a számlaszámot is kérjük, szíveskedjenek feltüntetni (UT/…/2016) ! Mindenkit kérünk, hogy a normatív kedvezményeket is tekintsék meg és szintén az egyeztető adatlapon aláírásukkal erősítsék meg. Amíg az egyeztető adatlapon szereplő adatokkal kapcsolatos változást nem jelzik, a gyermek az eredetileg igényelt étkezésben részesül, az kerül számlázásra. A változás az egyeztető adatlapra is rávezethető. Az időközben felmerült normatív étkezési kedvezmény érvényesítéséhez a megfelelő dokumentumok benyújtása is szükséges.

·         Étkezést véglegesen lemondani illetve újonnan igényelni a megelőző nap 9:15 óráig lehet a következő naptól. Aki bármilyen oknál fogva (pl.: ételallergia, stb.) nem mindennapra kér étkezést és még nem jelezte azt kérjük, tegye meg.

·         A étkezés lemondása illetve bármilyen változás/változtatás az étkezéssel kapcsolatban a jövőben telefonon (az iskolában székelő óvodatitkárnál), írásban (az óvodában erre a célra elhelyezett füzetben), e-mailben  illetve személyesen is lehetséges. (A gyermek neve mellett a csoport megadása elengedhetetlen az esetleges névazonosságok miatt.) A lemondást előző nap 9:15 óráig tudjuk elfogadni. A gyermek betegsége illetve előre nem látható távolléte esetén kizárólag az aznapi étel éthordóban elvihető. Egyébként étkezés csak azokra a napokra vehető igénybe, amikor a gyermek az óvodában tartózkodik!

Telefon: 99/511-062 Zsejkiné Németh Renáta gazdasági ügyintéző és óvodatitkár

Írásban: az óvodában erre a célra elhelyezett füzetben

E-mail:  hunyadi.etkezes@gmail.com

Személyesen: az iskola irodájában: H-Cs 7:30-15:30 óra P7:30-13:30 óra között

 

·         A továbbra is készpénzes fizetést választók az eddigi borítékos rendszerben értesülnek a fizetendő díjakról. Kérjük, lehetőleg a pontos összeget tegyék a borítékba J. Az átutalással fizetők számla alapján teljesíthetik a befizetést. Mind a borítékok, mind a számlák a csoportban lévő óvónők által kerülnek kiosztásra. Amennyiben a befizetés napjáig nem érkezik meg a boríték illetve a számla kérjük, szíveskedjenek haladéktalanul jelezni a megadott elérhetőségeken!

·         Készpénzes fizetés esetén a számla a bevételi pénztárbizonylattal és az esetlegesen visszajáró pénzzel együtt átadásra kerül a befizetéskor. A készpénzzel történő fizetés a befizetési napon 6:30-9:00 óra között illetve 15:00-16:30 óra között tehető meg az óvodában. Aki a befizetési napon nem tud fizetni, az a későbbiekben az iskola irodájában teheti meg, a személyes megkeresésre az előzőekben megadott idő intervallumban.

·         Itt ragadjuk meg az alkalmat és bíztatjuk azokat, akik nem jogosultak normatív étkezési díjkedvezményre, de szociálisan mégis rászorultak, bátran forduljanak támogatásért alapítványunkhoz. Az írásbeli támogatási kérelmet az Evangélikus Általános Iskolai Képzésért Alapítványnak címezzék, és akár az óvónőnek akár az iskolai irodában adják le.

 

·         A felmerülő fizetési nehézségek kezelésével kapcsolatban várjuk szíves megkeresésüket, illetve további kérdés esetén állunk rendelkezésükre a fentebb megadott elérhetőségeken.

·         Szíves együttműködésüket ezúton is megköszönjük!

 

A Vezetőség

 

 

Dokumentumok száma: 2


Szülő_táj_levél_óvoda

Méret: 246.50Kb

Adományok 1%

További információk

Talált tárgyak

Egyetlen elveszett tárgy sincs.

Pályázatok