Hunyadi_fej_03
óvoda
„Törekedj békességre, és kövesd azt!” (Zsolt 34, 15b)

Napi ige

Ama Vigasztaló - a Szentlélek - akit az én nevemben küld az Atya, az mindenre megtanít majd titeket és eszetekbe juttatja mindazokat, amiket mondottam néktek. János 14,26

iskola főoldal
ovoda főoldal
Naptár
Facebook

Irány a Facebook

 
 

Óvodai beiratkozás
Cikk dátuma: 2020.04.17 15:47

Dokumentumok

Tisztelt Szülők!

 

A veszélyhelyzetre tekintettel az óvodai beiratkozást a 7/2020 (III.25.) EMMI határozata alapján az óvodánkban, mint nem körzetes óvodában 2020. április 02- 17-ig tartjuk.

Az itt található elektronikus felületen tudnak a 2020/21-es nevelési évre beiratkozni a Hunyadi János Evangélikus Óvodába.

 

https://forms.gle/FFQesudJp3ZMooZ37

 

A beiratkozásokat 2020. április 2-tól 17-én 12 óráig fogadjuk.

Kérjük a kitöltés előtt rendelkezzenek az alábbi dokumentumokkal:

- A honlapunkon megtalálható felekezeti szempontrendszer kitöltött pdf vagy jpg formátumú változata.

- A keresztlevél vagy a keresztelésről szóló dokumentum pdf vagy jpg formátumú változata.

- Ha rendelkeznek a gyermeknek szakértői  BTMN vagy SNI szakvéleménnyel ennek is szükség lesz a pdf vagy jpg formátumú változatára a kitöltéshez.

- Kérjük, nézzenek utána, hogy mely óvoda a kötelező felvételt biztosító óvoda az Önök esetében, ugyanis annak, és címének megadása is szükséges a jelentkezés során. (Ezt Sopron város Önkormányzatának web oldalán tudják megtekinteni.)

- Továbbá szükség lesz még a gyermek TAJ számára is.

Kérem a Szülőket, hogy az adatokat a valóságnak megfelelően adják meg, ellenkező esetben a felvételi határozat a hatályát veszítheti. Az adatokat a gyermek születési anyakönyvi kivonata és az érvényes lakcímkártyája alapján kérjük megadni.

Amennyiben nem megoldható az elektronikus jelentkezés, különösen indokolt esetben kérhetik a személyes beiratkozást óvodánk e-mail címén( hunyadi.ovoda@upcmail.hu). Ez esetben értesíteni fogom a jelentkezőket, hogy milyen időpontban tudják felkeresni óvodánkat.

A felvételről óvodánk április 20-ig dönt, és erről értesítjük e-mailben a szülőket.

Ezen adatlap kitöltésével a szülő nyilatkozik arról, hogy szeretné a gyermekét a soproni Hunyadi János Evangélikus Óvodába beíratni. A 40/2020.(III.11) Kormányrendeletben és a 7/2020.(III.25.) EMMI határozatban foglaltak figyelembe véve, ez az adatlap kitöltése megfelel az óvodai beiratkozási szándéknyilatkozatának.

 

Bármilyen kérdés esetén kereshetnek a hunyadi.ovoda@upcmail.hu címen.

 

Üdvözlettel:

Dr. Majorné Bruckner Judit (óvodavezető)

Óvodai beiratkozás

Dokumentumok száma: 1


Adományok 1%

 

Hírek szülőknek

Óvodai beíratkozás

Talált tárgyak

Egyetlen elveszett tárgy sincs.

Pályázatok